EN
0297 - 324 898

Extreem slanke stalen wanden in expositieruimte Stedelijk Museum

Voor de nieuwe collectieopstelling van het Stedelijk Museum Amsterdam (Stedelijk Base) werd een vernieuwde indeling ontwikkeld voor de kelderverdieping. Zeer slanke stalen wanden staan verspreid door een grote expositieruimte, waardoor bezoekers zich vrij kunnen bewegen langs zo’n 700 kunstwerken. 

Stieva Metaalbewerking dacht mee in de engineering, werkte de detaillering uit, had coördinerende taken in de productie en nam de complete montage van de wanden voor haar rekening. Deze unieke opdracht met vele uitdagende facetten op het gebied van staalbouw leverde een prachtig resultaat op, waarop het Stedelijk Museum, maar zeker ook Stieva trots is. Het project werd zelfs genomineerd voor de Nationale Staalprijs 2018.

  • Extreem slanke stalen wanden
  • Engineering
  • Complexe montage

Naar het overzicht

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons