EN
0297 - 324 898

Allround Metaalbewerker

De Stieva Metaal Groep is gespecialiseerd in het bewerken van metaal op maat. Van metalen puien tot bouwconstructies, maar ook voor machinebouw, RVS producten en aluminium boten kunnen klanten bij ons terecht.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, maar vooral enthousiasme en flexibiliteit zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Wij hebben vestigingen in Harmelen en Aalsmeer.

Voor onze vestiging in Aalsmeer zijn wij op zoek naar een:

ALLROUND METAALBEWERKER

Als allround metaalbewerker ben je verantwoordelijk voor het produceren van de meest uiteenlopende producten van metaal. Met behulp van werktekeningen bewerk je de materialen en daarbij heb je (vanwege jouw vakmanschap) een oog voor kwaliteit. Je werkt met een team in een van de verschillende werkplaatsen, ieder met zijn eigen specialiteit/discipline. Daarbij wordt gekeken waar de productiepieken liggen en welke discipline het beste bij jou past. Onze producten zijn onder andere trappen, constructies, plaatwerk, RVS producten, puien, kunstwerken en andere soorten metaalwerken die in de bouw voorkomen.

Functie eisen:

  • Een technische MBO-opleiding en/of minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in lassen 
  • In bezit van een geldig VCA diploma

Stieva biedt een zeer afwisselende baan met goede arbeidsomstandigheden (conform de CAO voor metaalbewerkingsbedrijf), een prettige werksfeer en een marktconform salaris. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft 125 medewerkers in dienst.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief met cv naar:

Stieva Metaalbewerking B.V.
Afdeling Personeelszaken
Postbus 19
1430 AA AALSMEER

personeelszaken@stieva.com
telefoon: 0297-32 48 98
whatsapp: 06 -33 87 55 24

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons