EN
0297 - 324 898

Directeur Tom van Yperen 35 jaar in dienst

08 maart 2021

In 1986, op 17-jarige leeftijd, werd Tom als derde medewerker in dienst genomen door oprichter Rien Stieva. In 1997 kreeg hij de kans met een collega om Roest Vast Staal Aalsmeer te beginnen en vervolgens heeft hij in 2001 samen met drie compagnons het bedrijf Stieva Metaalbewerking van Rien Stieva overgenomen. Daaruit is de Stieva Metaal Groep ontstaan en is de groep de afgelopen jaren verder uitgebreid.
Nu is Tom 35 jaar in dienst, waarvan 20 jaar als algemeen directeur. Geen feestje vanwege Corona, maar wel een certificaat van de medewerkers.
Inmiddels heeft de Stieva Metaal Groep 135 medewerkers verdeeld over 7 bedrijven en 3 locaties en is gespecialiseerd in het bewerken van metaal op maat.
Tevens is er twee jaar geleden begonnen aan de overdracht van de organisatie aan 3 jonge medewerkers, die medeaandeelhouders zijn geworden. Dit om ervoor te zorgen dat de Stieva Metaal Groep toonaangevend in de markt blijft met vakmanschap en het realiseren van bijzondere projecten voor onze klanten. Van bouwconstructies tot stalen puien, maar ook voor machinebouw, RVS producten en aluminium boten kunnen klanten bij ons terecht.
Wij zijn een van de weinigen in ons segment die alle kennis en specialiteiten zelf in huis hebben. Hierdoor kunnen wij de klant een totaalpakket aanbieden en volledig ontzorgen gedurende het gehele traject.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons