EN
0297 - 324 898

Kaylee van Yperen genomineerd voor Jong Metaal Award

27 september 2021

Wat een eer dat onze Kaylee van Yperen door de Metaalunie werd voorgedragen voor de Jong Metaal Award 2021. Deze award is bestemd voor aanstormende talent (max. 25 jaar) dat ondanks de prille carrière binnen de sector een opmerkelijke drive en knowhow laat zien. Deze prijs is een initiatief van de Nederlandse Metaaldagen.

De voordracht: ‘Kaylee van Yperen is als dochter van één van de eigenaren van de Stieva Metaal Groep met de paplepel bekend geraakt met ondernemen in de metaal. Sinds een aantal jaren is Kaylee officieel actief in het bedrijf en heeft zij diverse onderdelen van het bedrijf intensief ervaren en is zij sinds een paar jaar samen aantal jonge collega’s eigenaar van de Stieva Metaal Groep. Ook is Kaylee betrokken bij diverse initiatieven waarmee zij zich actief bezighoudt met aantrekken van jeugd naar de techniek. Haar inzet voor het gebruik van social media zorgt ervoor, dat in een zeer krappe arbeidsmarkt haar bedrijf goed gevonden wordt. Dit alles maakt dat Kaylee ondanks haar jonge leeftijd een ervaren en bijzondere leider in de metaal is.’

In deze categorie waren er vier kandidaten genomineerd: Kaylee haalde de meeste punten in de publieksstemming, maar moest in de jurybeoordeling Robin Segers voor laten.
We zijn trots op onze collega!

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons