EN
0297 - 324 898

Around the world: Canada

13 juli 2023

De Stieva Metaal Groep heeft inmiddels herhaaldelijk gedeeld dat we projecten over de hele wereld mogen uitvoeren. Zo hebben recentelijk twee van onze monteurs de kans gekregen om naar Canada af te reizen. Ze hebben daar de montage van verschillende metalen puien binnen een grote winkelketen begeleid.

Elk project in het buitenland blijft een uitdaging, omdat werkwijzen wereldwijd natuurlijk behoorlijk van elkaar kunnen verschillen. Aan de start van het project werden de puien nauwkeurig ingemeten, en op basis van deze metingen werden ze in onze fabriek geproduceerd en afgewerkt. Het is altijd spannend om te zien hoe de puzzelstukjes van een project in elkaar gaan vallen, vooral wanneer we op afstand met elkaar moeten samenwerken. De brede expertise van de Stieva Metaal Groep zorgt ervoor dat wij de kans krijgen onze naam in het buitenland te laten klinken.

Het werken in ons montageteam brengt altijd nieuwe uitdagingen met zich mee, vooral bij internationale projecten. Maar het is juist deze diversiteit die het werk in ons montageteam extra leuk maakt.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons