EN
0297 - 324 898

Nieuwe CNC freesmachine biedt verbeterde prestaties in metaalbewerking

15 november 2017

Met de aanschaf van de nieuwste CNC freesmachine kan Stieva Metaalbewerking Harmelen B.V. nog flexibeler hoogwaardig freeswerk leveren. 

Deze aanvulling op het bestaande CNC machinepark biedt verbeterde prestaties wat betreft snelheid, doorslaggrootte en software aansturing. Zo kan Stieva Metaalbewerking Harmelen B.V. haar klanten optimaal van dienst zijn wat betreft de verspaning van diverse metalen en kunststoffen.

Stieva Metaalbewerking Harmelen B.V., onderdeel van de Stieva Metaal Groep, is gespecialiseerd in CNC lasersnijden, CNC draaien/frezen en overige metaalbewerkingstechnieken.

De Stieva Metaal Groep is gespecialiseerd in het bewerken van metaal op maat. Hier vindt u ervaren vakmensen die zich met de modernste technieken inzetten voor uw opdrachten.

Van metalen puien tot bouwconstructies, maar ook voor machinebouw, RVS producten en aluminium boten kunt u bij ons terecht. Wij zijn ijzersterk in het leveren van maatwerk en altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw uitdagende vraagstuk.

Neem voor meer informatie contact op met Frank Hoogerwerf 06-54652162/ 0297-233890 of kijk verder op onze website.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons