EN
0297 - 324 898

Stieva Metaalbewerking levert trappen voor zeven gebouwen

14 december 2017

Stieva Metaalbewerking leverde groot aantal hoofd- en vluchttrappen met hekwerk voor zeven gebouwen ten behoeve van studentenwoningen in Amsterdam. Daarnaast hebben wij in opdracht van Jan Snel B.V. de bordessen en een loopbrug geleverd.

Doordat de montage goed was voorbereid, konden wij een zeer korte montagetijd hanteren. Trappenhuizen konden hierdoor in ongeveer een dag (en soms zelfs minder) worden neergezet. Daarnaast konden we zelfs meerdere spiltrappen op een dag monteren. De bordessen zijn op eigen terrein voorgemonteerd, zodat ze snel op locatie geïnstalleerd konden worden.

Stieva Metaalbewerking, onderdeel van de Stieva Metaal Groep, is gespecialiseerd in het leveren van metaalconstructies en trappen.

De Stieva Metaal Groep is gespecialiseerd in het bewerken van metaal op maat. Hier vindt u ervaren vakmensen die zich met de modernste technieken inzetten voor hun opdrachtgevers.

Van metalen puien tot bouwconstructies, maar ook voor machinebouw, RVS producten en aluminium boten kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste vakkennis en machines om uw opdrachten te realiseren. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer en Harmelen.

Wilt u meer weten over onze producten? Kijk dan verder op onze website!

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons