EN
0297 - 324 898

TRANSLAS onderdeel van STIEVA METAAL GROEP

21 oktober 2019

Vanaf 01-10-19 is TRANSLAS STIEVA (voorheen Translas Mobiele Technieken) te Nieuw-Vennep onderdeel van de Stieva Metaal Groep.Translas is een betrouwbare en flexibele partij voor het bewerken van staal, RVS en aluminium. IJzersterk in maatwerk, waarbij vakmanschap, betrouwbaarheid en enthousiasme voorop staan.

Al meer dan 10 jaar voert Translas de meest uiteenlopende opdrachten uit voor o.a. Volker Wessels, Heineken, Lufthansa, Dura Vermeer, SBB en de Nijs. Ook vele kleinere bedrijven doen regelmatig een beroep op onze kwaliteit, inzet, flexibiliteit en het probleemoplossend vermogen van Translas Stieva .

Het voor u vertrouwde Translas team blijft hetzelfde, zodat u kunt rekenen op dezelfde diensten en service.

Translas Stieva is nu onderdeel van de Stieva Metaal Groep. Dit bedrijf, ruim 30 jaar geleden opgericht, heeft in totaal 125 medewerkers in dienst, verdeeld over 7 vestigingen in Aalsmeer, Harmelen en nu ook in Nieuw-Vennep. Bij de Stieva Metaal Groep kunnen klanten terecht voor staalconstructies, trappen, stalen puien, machineonderdelen, machinale bewerking en zelfs aluminium boten. We hebben een eigen engineering- en -montage-afdeling.

We vertrouwen er op dat onze klanten gaan profiteren van de kennis en capaciteit, die de Stieva Metaal Groep te bieden heeft.

www.translas.nl

 

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons