EN
0297 - 324 898

120 Ton stalen balken naar 35 meter hoogte

De verbouwing van het AFAS Circustheater in Scheveningen is zomer 2019 van start gegaan. De bestaande toneeltoren werd in de jaren 60 gebouwd en het systeem om decorstukken te hijsen is niet meer geschikt voor de grote voorstellingen die Stage Entertainment Nederland aan wil bieden. Met de verbouwing wil het bedrijf ook in de toekomst de veiligheid van medewerkers en bezoekers bij grote producties in het AFAS Circustheater kunnen blijven garanderen.
De Stieva Metaal Groep realiseert de nieuwe opbouw op de bestaande toneeltoren. Deze zomer werd in het huidige gebouw de staalconstructie versterkt en aangepast met o.a. nieuwe bevestigingconsoles, zodat de nieuwe constructie daarop bevestigd kon worden.
De opbouw van de nieuwe toren is nu in volle gang. De uitdaging is de hoogte van het gebouw. 120 ton stalen balken en 20 roostervloeren moeten naar een hoogte van 35 meter gehesen worden. Een zorgvuldige klus, waarbij veiligheid voorop staat. De montage verloopt voorspoedig. De nieuwe balkconstructie past precies op het oude gebouw.
Daarna worden het trappenhuis en de roostervloeren geplaatst, vervolgens zal de gevelbeplating met aluminium en hout plaatsvinden. De afronding is zomer 2020.

 

  • Verhoging en versteviging gebouw
  • Trappenhuis
  • Staalbouw en omkleding

Naar het overzicht

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons