EN
0297 - 324 898

RENOVATIE STAPELHUIS OOSTENDE

Enkele weken geleden is de Stieva Metaal Groep gestart aan een nieuw project langs de haven van Oostende in België. Het voormalig Stapelhuis Entrepot wordt volledig gerestaureerd en krijgt een nieuwe bestemming!

Onze werkzaamheden
De Stieva Metaal Groep heeft op de bovenste verdieping van dit pand een HEA100 staalconstructie gemonteerd en geïsoleerde dakpanelen geplaatst. Op het moment van schrijven is ons montage team nog druk aan de slag het project vakkundig voort te zetten, waarna wij kunnen starten met de aluminium beplating voor het dak. De stalen dakstructuur wordt een architecturale bezienswaardigheid. Deze expressieve stalen ‘optopping’ wordt straks de eye-catcher van het gebouw door de geelachtige kleur van het staal. Deze plaatjes geven in ieder geval alvast een impressie van het mooie uitzicht over de havengeul.

Over het Stapelhuis
Dit historische gebouw is een belangrijk stuk maritiem erfgoed voor de stad. De volledige binnenruimte is afgebroken en voorzien van vijf nieuwe bouwlagen, bestemd voor kantoorruimte. De buitengevel van dit gebouw blijft staan maar de interne structuur wordt volledig uitgebroken en in een nieuw jasje gestoken.

  • HEA100 staalconstructie
  • Stalen dakstructuur
  • Architecturale bezienswaardigheid

Naar het overzicht

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons