EN
0297 - 324 898

Roestvaststalen filterpotten gaan langer mee

02 november 2017

Roest Vast Staal Aalsmeer B.V. heeft in opdracht van Machinefabriek Saedt B.V. een aantal filterpotten geproduceerd. Naast het feit dat de filters er indrukwekkend uit zien, hebben ze ook een belangrijke functie.

De filterpotten worden namelijk gebruikt op grote schepen om het ballastwater te filteren. Op deze manier worden de kwaliteit en leefbaarheid van het watermilieu beschermd.
In het verleden werden filterpotten gemaakt van staal, maar deze waren niet bestand tegen het zeewater. Door de filterpotten te maken van roestvast staal, gaan deze veel langer mee.

Aangezien Roest Vast Staal Aalsmeer B.V. vele disciplines van de metaalbewerking beheerst, kon het product volledig door de organisatie worden gemaakt. Variërend van het ontwerp tot het snijden, zetten en lassen van de filterpotten. Daarbij speelden hoge kwaliteitseisen en de levertijd een grote rol.

Bij Roest Vast Staal Aalsmeer B.V. staat kwaliteit voorop als het gaat om maatwerk RVS producten en halffabricaten.

Het bedrijf is onderdeel van de Stieva Metaal Groep. Hier vindt u ervaren vakmensen die zich met de modernste technieken inzetten voor uw opdrachten. Van metalen puien tot bouwconstructies, maar ook voor machinebouw, RVS producten en aluminium boten kunt u bij ons terecht.

Lees hier meer over onze bijzondere producten!

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
Bel ons
Mail ons
Vind ons